Melamiinit, vanerit, työtasot, MDF-levyt, liimalevyt...
Määrämittaan sahattuna, perille toimitettuna.

Toimitusehdot

Maksutavat

Voit maksaa tilauksesti verkkomaksuna, korttimaksuna tai laskulla. 

Verkkopankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Korttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- sekä Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin

Laskutus

Valitessasi maksutavaksi laskutuksen, lähetämme laskun antamaasi sähköposti osoitteeseen. Suorituksenne tultua, laitamme tilauksenne toimitukseen. Sopimusasiakkaille laitamme laskun levytoimituksen yhteydessä tai lähetämme laskun sovittuun osoitteeseen. Laskutuksesta veloitamme 4,96€ laskutuspalkkion.

Yrittäjä, ota yhteyttä 040 722 9404 tai myynti@levypalvelu.fi ja pääset joustavasti sopimusasiakkaaksi.

Verkkomaksut

Verkkomaksujen välittäjänä toimii Checkout. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.
Lue tarkemmin eri maksutavoista...

 

Toimitustavat

1. Tavarat toimitetaan kotiinkuljetuksena suoraan asiakkaalle (Posti Express-paketti sekä Posti kotipaketti). Levyt pakataan lähes 100% kierrätyspahviin, joten pakkausten päällä voi lukea muutakin kuin levypalvelu.fi
2. Tuotteet on mahdollista myös noutaa myymälästämme, osoitteesta Paulaharjuntie 22, 90530 Oulu. (Välivainion yritystalo, K-rauta Välivainion vieressä )

 

Toimituskulut

Kotiinkuljetuksissa toimituskulu on vain 24,90€ / tilaus.

Myymälänoudoista ei peritä erillisiä toimitus- ja pakkauskuluja.

 

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan kaikkialle manner suomeen.

 

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusaika on 1-5 arkipäivää maksetusta tilauksesta, jos ei ole tuotekohtaisesti muuta ilmoitettu.

 

Viallisen tuotteen palautus 

Kaikista palautuksista on sovittava aina etukäteen Levypalvelu.fi kanssa. Reklamointiaika tuotteelle on kuluttajasuojalain määräämä 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta myynti@levypalvelu.fi tai puhelimitse 040-7229404.

Asiakkaalle mittatilaustyönä tehdyille tuotteille ja löytölaarissa alennuksella myydyille tuotteille, ei ole vaihto- ja palautusoikeutta.

Sahaamattoman tilauksen peruutuksesta / tilauksen muutoksesta veloitamme käsittely ja maksuoperaattori kuluja 10€

 

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Tarkista lähetys välittömästi toimittajan kanssa, myös piilovaurioiden varalta. Mikäli tuote on vahingoittunut kuljetuksessa, merkitkää kuljetusvahinko rahtikirjaan tai postin järjestelmään, myöhempää vaihto-/palautusoikeutta varten.
Lisäksi kuljetusvauriosta tulee ilmoittaa HETI Levypalveluun.

 

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

Sähköpostilla osoitteesta myynti@levypalvelu.fi
Puhelimella numerosta 040-7229404